Em sento agraïda i reconfortada per les sessions rebudes per l’Àngel. Cada sessió és única i diferent però en conjunt m’han ajudat per entendre el meu ser, a sentir diferents sensacions i entendre vivències. M’ha aportat calma i també seguretat amb mi mateixa.
Recomano endinsar-se en una experiència Reiki.

Carla Closa
Carla Closa

Després de veure la meva pròpia evolució i autoconeixement amb les sessions vaig decidir emprendre el curs de primer nivell Reiki. L’ambient era calmat, tranquil, d’introspecció i acceptació. Només tinc paraules d’agraïment per ajudar-me a endinsar-me en aquest món. Gràcies Àngel per ser-hi i compartir els teus coneixements amb nosaltres.🙏🏼

Carla Closa
Carla Closa

Mi nombre es Yolanda y llevo dos años centrada en el autoconocimiento y el crecimiento personal, sintiendo en forma de vibración mis propias emociones.
Por ese motivo busqué poder experimentar, de forma más ordenada, toda esa energía. En esa búsqueda encontré a Ángel, mi maestro, en el primer nivel de Reiki.
Sé que tengo un largo camino de aprendizaje por recorrer hasta llegar a conseguir mi objetivo, servicio a los demás. Sé que cuento con la ayuda y la orientación de un gran maestro y un gran ser humano. Gracias, Ángel. #Seguimos!

Yolanda Fernandez
Yolanda Fernández

Mi nombre es Athenea, no conocía a Ángel y buscando un curso de Reiki cerca de casa me salió el. Estoy muy agradecida que el destino haya hecho que nos conociéramos.
He aprendido muchísimo con él, y es una persona con mucha experiencia.
Me llevo un buen aprendizaje, muchos consejos y algo que me ha gustado mucho de él a que no volveré a tener expectativas sobre nada, me dejaré fluir y disfrutaré del momento.
Gracias Ángel, ahora me queda mucho trabajo que hacer pero nos veremos pronto para seguir creciendo 😉

Athenea Moreno
Athenea Moreno

Em dic la Marta Coll i sóc terapeuta. Vaig patir dolor de ciàtica i lumbar durant unes setmanes del que de seguida vaig saber quin era l’origen emocional.

Així que, necessitava ajuda i la vaig demanar. Llavors va arribar l’Ángel. La connexió va ser immediata. La seva sensibilitat i percepció va ser impressionant i amb les sessions de Reiki que vem fer vaig poder tornar al camí del qual m’havia desviat. Tot amb calma i molta pau, amb una dedicació total.

T’estic molt i molt agraïda.

Gràcies, gràcies, gràcies.

Marta Coll
Marta Coll

Ángel es como un abrazo sincero que te reconforta el alma. Fui por una contractura que intuía tensional y porque me sentía un poco descolocada. Me encontré con su escucha activa, su calidez y esa sensibilidad que tiene tan perceptiva.

La sensación fue tan agradable que me he lanzado a hacer el primer grado de Reiki. Y aquí estoy avanzando con él poco a poco y agradecida de haberle puesto en mi camino.

Gracias Ángel.

Laura

Testimonio de Laura Escobar
Laura Escobar

Soy Margarita, tengo una amiga que es reikista y me atraía mucho lo que me explicaba del Reiki. Este año decidí hacer el primer nivel de Reiki y estoy muy contenta de haber tomado esta decisión. Ángel se adaptó a mis horarios y una vez acabado cualquier duda que tengas se la puedes consultar. Las clases superbien y la consolidación del Reiki en uno mismo depende de nosotros mismos.

Margarita Llamas. Primer nivel de Reiki.
Margarita Llamas

La meva experiència duent a terme les sessions de Reiki ha sigut molt bona.
He recorregut a aquest mètode per aprendre a gestionar la meva ansietat.
Abans d’entrar a una sessió sempre hi he anat sentint-me bastant malament, amb dificultats per respirar i sensació d’ofec, en sortir de les sessions em sento molt millor.
Gràcies al reiki també he après a gestionar la meva ansietat durant el dia a dia, i aprendre a respirar tal com se m’ensenya a les sessions.

Alfonso Navarro
Alfonso Navarro

Sóc Gabi, estic passant moments molt durs a la meva vida.
Estava amb un estat d’angoixa i estres quan vaig conèixer l’Àngel. Només parla amb ell, va ser una grata experiència, en va ajudar moltíssim i després de la sessió de Reiki tot va canviar totalment, vaig experimentar una pau i serenitat que feia temps no sentia. Moltes gràcies, Àngel.

Gabriel Vila
Gabriel Vila