Em sento agraïda i reconfortada per les sessions rebudes per l’Àngel. Cada sessió és única i diferent però en conjunt m’han ajudat per entendre el meu ser, a sentir diferents sensacions i entendre vivències. M’ha aportat calma i també seguretat amb mi mateixa.
Recomano endinsar-se en una experiència Reiki.

Carla Closa
Carla Closa

Em dic la Marta Coll i sóc terapeuta. Vaig patir dolor de ciàtica i lumbar durant unes setmanes del que de seguida vaig saber quin era l’origen emocional.

Així que, necessitava ajuda i la vaig demanar. Llavors va arribar l’Ángel. La connexió va ser immediata. La seva sensibilitat i percepció va ser impressionant i amb les sessions de Reiki que vem fer vaig poder tornar al camí del qual m’havia desviat. Tot amb calma i molta pau, amb una dedicació total.

T’estic molt i molt agraïda.

Gràcies, gràcies, gràcies.

Marta Coll
Marta Coll

Ángel es como un abrazo sincero que te reconforta el alma. Fui por una contractura que intuía tensional y porque me sentía un poco descolocada. Me encontré con su escucha activa, su calidez y esa sensibilidad que tiene tan perceptiva.

La sensación fue tan agradable que me he lanzado a hacer el primer grado de Reiki. Y aquí estoy avanzando con él poco a poco y agradecida de haberle puesto en mi camino.

Gracias Ángel.

Laura

Testimonio de Laura Escobar
Laura Escobar

La meva experiència duent a terme les sessions de Reiki ha sigut molt bona.
He recorregut a aquest mètode per aprendre a gestionar la meva ansietat.
Abans d’entrar a una sessió sempre hi he anat sentint-me bastant malament, amb dificultats per respirar i sensació d’ofec, en sortir de les sessions em sento molt millor.
Gràcies al reiki també he après a gestionar la meva ansietat durant el dia a dia, i aprendre a respirar tal com se m’ensenya a les sessions.

Alfonso Navarro
Alfonso Navarro

Sóc Gabi, estic passant moments molt durs a la meva vida.
Estava amb un estat d’angoixa i estres quan vaig conèixer l’Àngel. Només parla amb ell, va ser una grata experiència, en va ajudar moltíssim i després de la sessió de Reiki tot va canviar totalment, vaig experimentar una pau i serenitat que feia temps no sentia. Moltes gràcies, Àngel.

Gabriel Vila
Gabriel Vila

Sin duda, no podría haberme iniciado en el Reiki con mejor Maestro.

Ángel te enseña y acompaña desde la sabiduría, la harmonía y el amor.

Empezar este camino de su mano ha sido un regalo.

Gracias Ángel por Ser.

Ana Sierra
Ana Sierra

Gran Mestre, gran Terapeuta i millor persona. Sempre amb un consell des de l’amor per al teu propi cami.

Deixar-se sentir amb les seves mans o realitzar els Nivells de Reiki. Amb ell es respira Pau i Calma en tot moment.

Sempre recomanable.

Gràcies Àngel.

Joan Bellver
Joan Bellver

Mi experiencia en Reiki ha sido genial, he descubierto y aprendido muchísimo. He llegado a una relajación que nunca había tenido, ha sido una experiencia inolvidable y lo recomiendo mucho.
Ahora vivo más tranquila y se como relajarme. El trato a sido estupendo, gracias Angel.

María Ballesteros
María Ballesteros

Hola !
Estoy pasando por un momento de ansiedad y estrés emocional.
Ángel ha sido y sigue siendo una muy gran ayuda con su sesión de Reiki y apoyo emocional incondicional cada vez que lo he necesitado.
Gracias, Ángel

Maria del Carmen Rubio
Maria del Carmen Rubio